Till hösten..

I höst är min långsiktiga plan att läsa B-kursen i Arkiv- och informationsvetenskap. Min tanke med det är att kunna söka jobb inom det området och arbeta med sådant som ligger nära mina intressen för konst och bevarande av bilder på olika sätt.

Kursen är på halvfart så jag letar också en del efter jobb och olika sätt att dra in extrainkomster. Om det går försöker jag också här hitta möjligheter att tjäna pengar på mina intressen.

Jag har också sökt två kurser i mer kreativt skapande på distans. Jag fick just veta att jag kommit in på den ena kursen 2dimensionell gestaltning på Eskilstuna Folkhögskola. Jag hoppas att den här kursen ska kunna ge mig lite input och nya tankar och idéer omkring kreativt skapande, utöka mitt kontaktnät och att den ska fungera bra med mitt schema i övrigt. Tror också att 50% är rätt lagom att hinna med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *