Bullet journal och frixionpennor

Vad det gäller Bullet journal är jag nybörjare. En period av mitt liv trodde jag att anteckningar på papper var ett avslutat kapitel. Men så fick jag en anteckningsbok och pennor i julklapp av min man och började så smått anteckna. Det är ändå tillfredsställande att skriva upp, strukturera på ett snyggt och personligt sätt.

Just nu använder jag en anteckningsbok Flying Tiger copenhagen som har mycket  prisvärt pysselmaterial av olika slag jag tycker också att Lidl ofta har roliga grejer i sina kampanjer

Vad det gäller pennor gillar jag att kunna ändra och ta bort sådant som blir fel. Därför har jag senaste månaderna använt Pilot frixonpennor med bläck som går att sudda. Det funkar så att färgen försvinner vid värme och framträder igen vid kyla.

Det senaste ny tillskottet är tuschpennor i 12 olika färger jag fick dem igår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *