Friskar upp minnet i Adobe Illustrator

Jag har arbetat en del i Adobe paketet framförallt har jag jobbat i Photoshop, InDesign och Illustrator. Jag har alltid tyckt speciellt bra om Illustrator och tyckt att vektorgrafik är roligt illustrator ger möjligheter att arbeta med logotyper och illustrationer på ett annat sätt en Photoshop. Trots det är det inte ett program som är lika användbart i vardagen som Photoshop och InDesign. När jag jobbar med bilder faller det sig naturligt att ta in bilder i Photoshop och snygga till dem lite innan jag lägger ut dem. InDesign är också ett riktigt bra verktyg att göra presentationer CV:en och portfolios.

I våras hade jag turen att kunna köpa en ny dator tanken var att kunna använda både till studier, kreativa projekt och sådant som kanske på sikt kan leda till jobb. Min tanke just nu är att friska upp minnet lite och jobba lite i Illustrator göra bra och aktuella grejer till portfolion. Samtidigt som jag dokumenterar en del och kanske kan få ihop lektionsmaterial som kan bli en manual i Illustrator. Till skillnad från Photoshop så finns det inte lika mycket material  på Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *